Qui som

Units x Valéncia es definix com un partit polític nacionalista valencià d’arrel demòcrata que es constituïx com partit de partits en el què s’integren Opció Nacionalista ValencianaCentristes Valencians i independents ab l’objectiu de presentar una opció valencianista unitària.

Units x Valéncia esta formada per gent com tu. Persones que tenen un gran amor per Valéncia, que fan propis els valors democràtics i que volen participar en un projecte de recuperació nacional valenciana.

Units x Valéncia enten com a demòcrata la ideologia que naix del personalisme comunitari. Corrent de pensament que es preocupa per superar l’enfrontament entre l’individualisme i el colectivisme, un pensament que ha influït en la política, especialment, en el procés de construcció europea.

Perque estem cansat de tant de dogmatisme i enfrontament entres els valencians, volem recollir les diferents experiències dels valencianistes i treballar per que Valéncia siga novament una societat oberta, de progrés i orgullosa de ser valenciana, sense complexos.

Ser valencià es la nostra manera de ser, i es ab eixa voluntat de vore Valéncia crèixer, avançar, que hui Units x Valéncia es presenta a l’acció política com una alternativa valencianista de Govern, que aspira a ser el gran partit dels valencians. Un partit que siga capaç de superar els conflictes que han dividit a la nostra societat en el passat.